Z-Rock пренася своя ефир на терена на Hills Of Rock със Z-Rock FEST TEAM RADIO

Hills of Rock най-сетне се завръща на 2 и 3 юли с истинска музикална турбуленция в парк „Летище София“. Двата фестивални дни на Hills Of Rock – Sofia Edition ще бъдат наистина неповторими, с много адреналин от сцената и енергията на групи като Five Finger Death Punch, Dubioza Kolektiv, The Sister Of Mercy. Сцената на HILLS OF BASS се завръща с Chase And Status, Noisia и още любими HMSU артисти.
Рок радиото на България – Z-Rock, е официален партньор на събитието и ще отразява на живо с коментари и интервюта в своето фестивално студио – Z-Rock FEST TEAM RADIO, с Елена Розберг и Краси Москов. Старт на Hills Of Rock – Sofia Edition дават още в 17ч. момчетата от гръцката банда Koza Mostra. Следват Bazookas и английската готик легенда The Sister Of Mercy. Любимците на българската публика Dubioza Kolektiv са били неведнъж гости в студиото на Z-Rock, a сега на фестивала ще ги видим след 21 часа. Първият ден на Hills Of Rock – Sofia Edition закриват алтернативните музиканти от Placebo.
3-ти юли стартира с изключително талантливата родна траш метъл група Odd Crew, последвани от Kultur Shock и Ill Nino. Алтернативният метъл на шведите от Solence ще предшества закриването на фестивала в София.
Последната точка на сцената ще поставят американските метъл зверове от Five Finger Death Punch. Те ще бъдат и специални гости в нашето Z-Rock FEST TEAM RADIO в неделя – очакват ви много снимки и видеа в нашите социални платформи, така че останете на линия!
Hills Of Rock – Sofia Edition и Рок Радиото на България Z-Rock! Ние отново сме тук, за да забием заедно!
Hills of Rock
 SOFIA EDITON
festteam
kmd

партньори

с медийната подкрепа на