инструкции за презаверка на билети

Последна актуализация: 12.07.2022г.

Инструкции за възстановяване на средства и презаверка на билети за Hills of Rock 2022

След като получихме потвърждение от първата група за Hills of Rock 2022 – SLIPKNOT, пред Вас – феновете и посетители на фестивала, има няколко възможности, ако сте закупили билет след Hills of Rock 2019. Всички притежатели на еднодневни, тридневни и къмпинг билети за отложените Hills of Rock 2020 и 2021 могат да изберат да презаверят билетите си до началото на фестивала на 21.07.2022, за да ги използват, или да ги върнат и да получат възстановяване на заплатените средства, до 30.09.2021. В настоящия текст ще откриете подробни инструкции както за процеса по презаверка на билетите, така и за възстановяване на средствата.

Ще посетя Hills of Rock 2022: Презаверка на неизползвани билети за Hills of Rock 2020/2021

Закупените от Вас билети промо билети през 2019, както и закупените тридневни, еднодневни и къмпинг билети през 2020 и 2021 за Hills of Rock ще важат за изданието на фестивала през 2022 след презаверка, като:

 • Тридневни ПРОМО билети, закупени „на тъмно“ през 2019г. трябва да бъдат презаверени като тридневни билети за Hills of Rock 2022;
 • Стандартни тридневни билети, независимо от тяхната ценова категория, трябва да бъдат презаверени като тридневни билети за Hills of Rock 2022;
 • Еднодневни билети, закупени през 2020 и 2021, можете да презаверите за еднодневен билет за Hills of Rock 2022;
 • Тридневни къмпинг билети, закупени през 2020 или 2021 трябва да презаверите отново като къмпинг билети;
 • Ваучери, закупени от портала Grabo.bg се  презаверяват като тридневни билети.

Крайният срок за презаверка на билет е 21.07.2022г. Ако желаете да върнете Вашия билет, не го презаверявайте. Презаверени билети не подлежат на връщане.

Кои билети подлежат на презаверка и как се презаверяват?

Билети, закупени от Eventim.bg и тяхната партньорска мрежа (в т.ч. бензиностанции ОМВ, книжарници Orange, Български пощи, магазини На тъмно и др.)

За да посетите Hills of Rock 2022 с Вашия настоящ закупен и неизползван билет от Еventim.bg и тяхната партньорска мрежа, е необходимо задължително да извършите презаверка по следния начин:

 • Посетете Ticketstation.bg и изберете Hills of Rock 2022 – презаверкa;
 • Изберете категорията билет, който притежавате – еднодневен, тридневен или къмпинг. Имайте предвид, че ако притежавате два вида билети, ще трябва да извършите операцията за всеки вид поотделно.;
 • Въведете уникалния номер от баркода на билета, който е отпечатан непосредствено до баркода на Вашия билет;
 • Въведете e-mail адрес, на който да получите новия билет за Hills of Rock 2022;
 • Ако сте закупили повече от един билет, ще трябва да изпълните операцията повторно.
Билети, закупени от ticketportal.bg
За да посетите Hills of Rock 2022 с Вашия настоящ закупен и неизползван билет от Ticketportal.bg и тяхната партньорска мрежа, е необходимо задължително да извършите презаверка по следния начин:
 • Изпратете снимка на всеки от закупените билети, на която са видни всички негови значими реквизити – баркод и 8-цифрен идентификатор, до info@festteam.bg.
 • В срок от 3 работни дни ще получите в отговор уникален код, с който ще можете да продължите презаверката на своя билет в портала bg, както следва:
  • Посетете ticketstation.bg и изберете Hills of Rock 2022 – презаверкa;
  • Изберете категорията билет, който притежавате – еднодневен, тридневен или къмпинг. Имайте предвид, че ако притежавате два вида билети, ще трябва да извършите операцията за всеки вид поотделно;
  • Въведете уникалния номер, който сте получили в отговор от info@festteam.bg;
  • Въведете e-mail адрес, на който да получите новия билет за Hills of Rock 2022;
  • Ако сте закупили повече от един билет, ще трябва да изпълните операцията повторно.
Ваучери, закупени от Grabo.bg
Ваучерите, закупени от Grabo.bg дават тридневен достъп и като такива трябва да бъдат презаверени като тридневни билети тук. За да извършите презаверка на ваучер, закупен от Grabo.bg: например: Грабо ваучер № 7282700 и Секретен код: 833412. В полето въвеждате 7282700833412.
 • Натиснете: „Изпрати“.
 • Ще получите презаверен билет на посочената от Вас електронна поща. В случай на проблем, молим да пишете до info [at] ticketstation.bg

Няма да посетя Hills of Rock 2022: Връщане на билети и възстановяване на заплатените от Вас средства 

Ако притежавате неизползван билет за Hills of Rock 2020/2021 и няма да можете да присъствате на Hills of Rock 2022 със SLIPKNOT, можете да върнете закупения билет в срок от 15.06.2021 до 30.09.2021г.

Връщането на билети, закупени от Eventim и Ticketportal се осъществява единствено онлайн в портала ticketstation.bg, без значение по какъв начин са придобити пропуските – онлайн или от партньорски офис на продавача. Връщането на билети във физически офис или магазин не е възможно.

Имайте предвид и следните важни детайли:
 • Вече презаверени билети не могат да бъдат върнати и средствата по тях не могат да бъдат възстановявани;
 • Ваучери от Грабо не могат да бъдат върнати по описания по-долу ред.
 • Средствата по направената от Вас заявка за възстановяване ще бъдат преведени на посочена от Вас банкова сметка в срок от 10 работни дни, считано от подаването на заявката. Молим да бъдете търпеливи и да се свържете с нас едва след изтичането на този срок, ако все още не сте получили сумата по посочената от Вас сметка.

Инструкции за връщане на билети и възстановяване на средства

Бихме искали да повторим, че ако притежавате неизползван билет за Hills of Rock 2020/2021 и няма да можете да присъствате на Hills of Rock 2022 със SLIPKNOT, можете да върнете закупения билет в срок от 15.06.2021 до 30.09.2021г.  След крайната дата възстановяване на средства няма да бъде възможно.

За да върнете закупен билет, следвайте следните стъпки, независимо дали сте го закупили от Eventim или Ticketportal, независимо дали сте го закупили онлайн или от физически обект.

 Важно за билети, закупени от Ticketportal:
 • Изпратете снимка на всеки от закупените билети, на която са видни всички негови значими реквизити – баркод и 8-цифрен идентификатор, до info@festteam.bg.
 • В срок от 3 работни дни ще получите в отговор уникален код, с който ще можете да продължите презаверката на своя билет в портала bg, както следва:
 1. Посетете ticketstation.bg и изберете “Hills of Rock 2020/2021 – връщане на билет;
 2. Изберете заплатената от Вас сума за билета, който искате да върнете, независимо от неговата категория (тридневен/еднодневен/къмпинг);
 3. Изберете бутон „Купи“
 4. Въведете номера на своя билет, съответно:
  1. За билети, закупени от Eventim.bg, въведете номера от баркода на билета:
  2. За билети, закупени от Ticketportal.bg, въведете уникалния номер, който сме Ви изпратили на e-mail.
 5. Въведете своите две имена, актуален e-mail адрес и номер на банкова сметка, по която желаете да получите превода.

Важно е номерът на сметката и имената, които посочите, да са на едно и също лице, за да може да бъде осъществена транзакцията. Повторете операцията поотделно за всички билети, които желаете да върнете. Средствата по направената от Вас заявка за възстановяване ще бъдат преведени на посочена от Вас банкова сметка в срок от 10 работни дни, считано от подаването на заявката.

festteam
SOFIA SOLID се организира от Fest Team

с подкрепата на

с медийната подкрепа на
MetalHangar18.com