5 причини да вземеш своята Mastercard на Hills of Rock
Който е идвал на събития на Fest Team досега знае, че максимално се опитваме да ограничим използването на пари в кеш в рамките на фестивала. Смятаме, че така е много по-удобно и безопасно, както за теб, така и за нас. Ако все още не си убеден и си свикнал да носиш винаги банкноти в теб, то нека преобърнем представите ти и сме сигурни, че накрая сам ще искаш да вземеш своята Mastercard и да разплащаш с нея. Ето и 5 ползи на плащането с карта:

Всичко става по-бързо.
Реално погледнато – броенето на пари от теб, а след това от човека, на когото ги даваш меко казано бави целия процес без значение дали си купуваш дъвки или си се наредил да си вземеш нещо за пиене, докато чакаш Placebo да се качат на сцената. С безконтактна Mastercard става за две секунди – просто подаваш ръката си напред и си готов. Без банкноти, без броене, без събиране на стотинки от земята.
По-безопасно е. Носенето на голяма сума пари кеш в джоба винаги предизвиква напрегнато безпокойство. Само проверяваш портмонето ти там ли е и внимаваш постоянно да не го изсипеш, докато търсиш онези 5 лв., които винаги се крият някъде. С картата няма какво толкова да му мислиш.
Няма да се налага да взимаш фестивална карта. Тези, с които все още не се познаваме, може би, не знаят, че разплащането по обектите на фестивала става единствено картово – с твоя лична карта Mastercard или с фестивална карта, която си зареждаш на място. Ако вземеш банковата си карта, няма да има нужда си взимаш фестивална. Ние гледаме нещата да се случват максимално бързо, но все пак ще си спестиш някакво време, като дойдеш подготвен.
По-малко микроби! Като деца даже не сме си и представяли, че във всеки джоб ще държим дезинфектант и ще си мием ръцете през 30 сек. Тогава събирахме какво ли не от земята и си калявахме организмите. Сега обаче нещата стоят малко по-различно и няма как да бъдеш прекалено предпазлив. Банкнотите са едно от най-мръсните неща, които можеш да пипнеш, затова ѝ се опитваме да ограничим използването им, като насърчаваме плащането с карта, което си личи от системата на ARTE Feastival. Допринеси и ти за намаляването на микробите с твоята Mastercard!
Игри и награди. Няма как да правим фестивал без да ти дадем възможност да печелиш изненади. Просто сме си такива. Замислили готини забавления и награди, в които да се включиш като използваш своята карта Mastercard.
Очакваме те на 02 и 03 юли в София заедно с част от любимите ни изпълнители, за да изживеем един страхотен уикенд. See you there!
Hills of Rock
 SOFIA EDITON
festteam
kmd

партньори

с медийната подкрепа на