Билет със застраховка – 5 неща, които трябва да знаеш

Всички се опитваме да гледаме положително на нещата и да не предизвикваме лошото насила. Затова и като чуем „вземи си застраховка“, „застраховай се“ или нещо в този дух, обикновено си казваме „не, не – на мен това няма да ми потрябва“. И все пак няма понятие като „прекалено подготвен“.

Колкото и да се надяваме да не ти се наложи, няма как да не те посъветваме да вземеш своя билет за Hills of Rock със застраховка от EUROINS. Всичко се случва, а така ще знаеш, че ти е подсигурена възвращаемост при случки, които не зависят от теб.

На практика, индивидуалната застраховка на билета ти от EUROINS е една много готина възможност да си спокоен, че дори и нещо да стане – няма за какво да се притесняваш. Ще ти споделим набързо 5 неща, които да имаш предвид, за да ти стане ясно какво реално включва застраховката.

 1. Какво покрива застраховката?
  Всякакви неприятни случки, които не можеш да предвидиш. В ситуация на злополука или акутно заболяване; ПТП, докато отиваш към събитието; усложнения с бременността и последвала хоспитализация; положителен Covid-19 тест, фатален инцидент на теб или твой близък и различни злополуки, засягащи дома ти – пожар, кражба, природно бедствие или друг подобен пристъп на съдбата.
 1. Какво НЕ покрива застраховката?
  Отмяна или отлагане на събитието (тук задължението за обезщетение е наше ); събития, настъпили извън периода на застраховката; хронични или вече отминали заболявания; нещо, което се е случило, в случай, че си бил под влиянието на различни субстанции; невъзможност за посещение на събитието поради въведени противоепидемични мерки и други изключение, които можеш да разгледаш подробно на линка, който ще оставим по-долу.
 1. Как можеш да платиш застраховката си и има ли скрити разходи във времето?
  Застраховането на билет е еднократен акт. Плащаш само веднъж и след това покритието влиза в сила. Можеш да го направиш в брой или по банков път – както сметнеш за удобно.
 1. Кога мога да закупя застраховка от EUROINS?
  Като всичко хубаво и застраховката си има своите граници, в случая, свързани с нейното придобиване. Можеш да си я купиш само в момента на закупуване на билета за събитието, като не трябва да остават по-малко от 3 дни до датата му.  
 1. Можеш ли да прекратиш договора на застраховката?
  Разбира се! Можеш да прекратиш договора по всяко време с писмено уведомление до застрахователя.

И бързо допълнение относно кога започва и кога свършва покритието – началото е точно в 12 вечерта в деня, в който си закупил застраховката си и приключва щом влезеш в зоната на събитието.

Нашият съвет е да не му мислиш много – по-добре да не ти се наложи да я ползваш, отколкото да ти потрябва и да я нямаш. Нали знаеш – за всеки случай.

Ще те чакаме в София на 02 и 03 юли за едно незабравимо прекарване, а на този линк можеш да видиш пълните подробности около застраховането на билета ти с EUROINS 🙂

Hills of Rock
 SOFIA EDITON
festteam
kmd

партньори

с медийната подкрепа на